Adaugă produsele tale în cosul de cumpăraturi

Dacă ai nevoie de ajutor sună la:  0742536767

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Magazin Online Irigatii (agrimarket.ro).

Site-ul Magazin Online Irigatii (agrimarket.ro) este operat de societatea MAIN HEAD CONTROL SRL, cu sediul in Str. Oituz, nr. 84 E, Ilfov, Popesti-Leordeni, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/461/2020. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Magazin Online Irigatii (agrimarket.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Magazin Online Irigatii (agrimarket.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Magazin Online Irigatii (agrimarket.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Magazin Online Irigatii (agrimarket.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Magazin Online Irigatii (agrimarket.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Magazin Online Irigatii (agrimarket.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Magazin Online Irigatii (agrimarket.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Magazin Online Irigatii (agrimarket.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@agrimarket.ro

Anularea unei comenzi

Dacă ai plasat o comandă și te-ai răzgândit între timp, ai dreptul să o anulezi printr-un simplu email la adresa office@agrimarket.ro sau la numarul de telefon 0742536767. Răspundem la telefon și la email de luni până vineri între orele 09:00-17:00. Trebuie să știi că poți să anulezi comanda online, până în momentul în care este creat awb-ul pentru curier.

După acest moment, poți să refuzi comanda atunci când ești contactat de curier pentru livrare. Contravaloarea produselor va fi restituită în câteva zile în contul bancar din care ai efectuat plata, dacă ai achitat online.

Modificarea unei comenzi

Dacă ai plasat o comandă și îți dorești să renunți la anumite produse sau să adaugi unele noi, o poți face până la facturarea comenzii, prin intermediul serviciului nostru de Suport 24/7.

  1. Intră în contul tău, secțiunea Comenzile mele și asigură-te că nu a fost încă emisă factura pentru produsele pe care le-ai comandat.
  2. În cazul în care comanda ta nu a fost încă facturată sau nu are un awb creat, te putem ajuta să efectuezi modificările pe care ți le dorești. Contactează-neși dă-ne toate detaliile.

Vrei să adaugi produse noi, dar comanda a fost deja facturată? Soluția este să plasezi o nouă comandă în care să le incluzi doar pe acestea, iar noi le vom livra separat.

Vrei să renunți la o parte din produse, dar comanda a fost deja facturată? Înregistrează o cerere de retur pe email și returnează produsele pe care nu le mai dorești prin curier. Dacă le-ai achitat deja cu cardul online, îți vom rambursa contravaloarea acestora în contul din care ai efectuat plata.